حوالي نص كيلو سجق بلدي متقطع صغير
ومعاه بصل متقطع وحوالي كيلو بطاطس
وهنقلب كلهم في بعض ونحط عليهم صلصة طماطم وفلفل اسمر وملح
وبهارات ومش كتير لان السجق متتبل ومن غير اي زيت او دهون
لانه بيكون سمين
ونزوده ميه ونغليه شوية على النار وبعدين نغطية وندخله الفرن نص ساعه
وبعدين نكشفه نص ساعة يتشرب ويتحمر
ودا شكله بعد ما طلع
ومن قريب
ويتم تقديمه مع الرز الابيض
ومعاه بصل متقطع وحوالي كيلو بطاطس
وهنقلب كلهم في بعض ونحط عليهم صلصة طماطم وفلفل اسمر وملح
وبهارات ومش كتير لان السجق متتبل ومن غير اي زيت او دهون
لانه بيكون سمين
ونزوده ميه ونغليه شوية على النار وبعدين نغطية وندخله الفرن نص ساعه
وبعدين نكشفه نص ساعة يتشرب ويتحمر
ودا شكله بعد ما طلع
ومن قريب
ويتم تقديمه مع الرز الابيض